TROFFELVLOER
Een troffelvloer is een vloeistofdicht en naadloos vloersysteem bestaand uit kwartszand vermengt met kunsthars, hieraan dankt dit type vloeroplossing zijn hoge slijt- en stootvastheid. Troffelvloeren zijn bijzonder geschikt voor ruimten waar de vloer zwaar mechanisch en zelfs chemisch en thermisch belast wordt. Denk hierbij aan: productiebedrijven, zware industrie, grafische industrie, grootkeukens en scholen. Leverbaar in elke kleursamenstelling.  De troffelvloeren bevatten naast het epoxyhars 85 90 % vulstof, de zogenoemde hooggevulde vloeren. De volumieke massa van EuropoxyfloorsBV troffelvloeren varieert van 1700 tot 2100 kg/m3.
Een EuropoxyfloorsBV troffelvloer is zelfs bestand tegen thermische schokken. Door de hoge vulgraad en een dicht oppervlak zijn EuropoxyfloorsBV troffelvloeren in hoge mate bestand tegen chemische stoffen. De oppervlaktestructuur van de EuropoxyfloorsBV troffelvloer kan volledig op de eisen van de opdrachtgever worden afgestemd. Met instrooimateriaal kunnen wij de oppervlaktestructuur glad, stroef of zeer stroef afwerken.

EuropoxyfloorsBV troffelvloeren zijn +/- 6 mm dik. Ze verdragen een belasting van 60-95 Newton/mm2. Bij de samenstelling van de EuropoxyfloorsBV troffelvloer wordt gekeken voor welke toepassing deze geschikt moet zijn. Bij kaasverwerking komen melkzuren te pas die de vloer kunnen aantasten. Voor bedrijven die met andere risicovolle stoffen werken zoals vetten, zuren  heeft EuropoxyfloorsBV een passende oplossing die een  volledige resistentie waarborgen.


Vraag om informatie of mail naar sales@europoxyfloorsbv.com